zaterdag 12 juni 2010

Ding 14






Msn-en was me bekend door het frequente gebruik hiervandoor mijn 2 dochtertjes, die er al tijdens de basisschooltijd druk mee doende waren. Als vuvuzelas schalden de Plin PLing geluiden in een constante dreun door e woonkamer.

Zonet vanavond voor het eerst zelf geMSNed. Een account aangemaakt en met mijn dochter -op rak in Turkije - gecommuniceerd . Op mijn vraag of ze maandag nog aan cultuur ging doen kwam het bondige antwoord: Tjee zeg. Voetballen! Tja. Verwoest Arcadie zou een zekere schrijver als titel voor een biografie mee kunnen geven. Times they are a changing zou de Amerikaanse bard ongetwijfeld in zichzelf mompelen.

Nog geprobeerd een ander Plin Pling geluid aan te maken - IVANHOOOOOE b.v.- maar kreeg dit vooralsnog - nog- niet voor elkaar. Wel leuk dat je tijdens deze de "communie" afbeeldingen en documenten mee kunt meesturen.

Voor de bibliotheek lijkt MSN - in samenhang met een webcam - een toepassing om in een gezellige samenspraak met de niet zo mobiele bewoners van een zorgcentrum wisselcollectie op maat samen te stellen. Doen we er na afloop gratis een vuvuzelabij. Een gehoorapparaat kan natuurlijk ook



Geen opmerkingen:

Een reactie posten