zaterdag 12 juni 2010

Ding 13




Het aanmelden en het werken in Google Docs was op zich niet moelijk . Zeker niet met de heldere bijgeleverde handleiding in de hand. Vooraf hadden collega's me al de toepassing
laten zien: een overzicht met achterstallige werkzaamheden met het verzoek deze waar nodig en gewenst aan te vullen. Het probleem toen zat hem hoe dit verzonden item door de onvangers konden worden geopend. Heb derhalve zojuist in Google Docs een bibliografie van Gerrit Komrij rondgestuurd en hoop maandag antwoord te krijgen of het deze keer nu wel gelukt is.
Maar zeker een een toepassing die overal en altijd toepasbaar is op je werk en prive. B.v. het had een aardig hulpmiddel kunnen zijn bij de afgelopen herinrichting en verrbouwing van onze bibliotheek. Raadzaam is dan wel het te beperken tot een vooraf afgebakend onderwerp .
Maar zoals gezegd ook prive uitsekend te gebruiken. Ik ben met enkele vrienden volop bezig een sixties herrieklep quiz in elkaar te stampen. Daarbij wil muziekfragmenten van liedjes uit die tijd bijvoegen.Kan nog niet zien hoe ik dit voor elkaar moet krijgen.
Maar om alvast in de stemming te komen: welke beruchte gitaarvirtuoos uit de sixties staat boven onder de hoed afgebeeld? Voor de eerste goede inzender ligt een CD van Bob Dylan klaar!

4 opmerkingen: